Outdoor Kid rajzpályázat – január 31-ig!

Folyamatosan örömmel fogadunk Tőletek írásokat, élménybeszámolókat, erre hamarosan pályázatot is kiírunk, és fotópályázatunk is lesz tavasszal. De most a gyerekeiteknek szóló rajzpályázat a téma.

Reméljük, hogy sokat vagytok a gyerekekkel (is) a szabadban. Ha így van, akkor minden bizonnyal születnek rajzok a természetben eltöltött időről, kirándulásokról, sportolásról. Küldjétek el nekünk (szkennelve vagy lefotózva, elsősorban jpg) azt a rajzot, amelyikre a legbüszkébbek vagytok szülőként.

Könnyen lehet, hogy a gyerekek kapnak egy kis plusz motivációt is a további szabadtéri időtöltéshez, hiszen díjazzuk is a rajzokat.

Rajzpályázat

Kifejezetten gyerekeknek szóló pályázat. Gyerekrajzok családi kirándulásokról, osztálykirándulásokról, kedvenc sportról. Azaz mozgás, sport a szabadban.

Téli Sportágválasztó

Január 28-án lesz a Téli Sportágválasztó, ha ott kapott ihletet a gyerek, akkor még éppen van idő elkészíteni és beküldeni a rajzot 31-én éjfélig. 🙂

Korcsoportok

Két kategóriában várunk rajzokat:

  • óvodások;
  • iskolások (6–14 évesek)
Határidő, díjazás

A beküldési határidő 2017. január 31. A beküldés történhet e-mailben a kid@outdoorkid.hu címre (ebben az esetben mi tesszük ki az Outdoor Kid Facebook-oldalára), illetve posztolhatjátok is a Facebookon: facebook.com/events/1637267056568312

A rajznál kérjük feltüntetni a gyerek keresztnevét, életkorát, illetve, hogy óvodásként vagy iskolásként készítette-e a rajzot.

Fontos: gyerekenként egy rajzot lehet nevezni!

A beküldött rajzokat a szakmai zsűri értékeli. A két kategória győztes rajzait közöljük az Outdoor Kid magazin februári lapszámában. Mindkét korcsoportban díjazzuk a legjobb három rajzot. Egy-egy közönségdíjat kap kategóriánként a Facebookon legnépszerűbb (legtöbb lájkot kapott) rajz.


A zsűri

Jermakov KatalinJermakov Katalin

15 éven át a Budai Rajziskola szakvezető tanára volt, ötvösművész-fémipari formatervező. Két gyermekes édesanya.

Számos egyéni és csoportos kiállítása volt Magyarországon és külföldön egyaránt. Kedvenc anyaga az ezüst, emellett jellemzően ébenfát, nemesfákat, csontot is alkalmaz tárgyaiban.

Az ékszerek mellett az épített környezetet kiegészítő tárgyak tervezésével is foglalkozik.

Laczo ÁgnesLaczo Ágnes

Grafikus és illusztrátor. Tizenéves korától rajzol. Fára ugyanolyan szívesen fest, mint vászonra es papirra. Rajzai világszerte kelendőek.

Sokáig élt az USA-ban, ott Harley Davidsonokat is dekorált kaliforniai motorépítő műhelyben.

Leginkább gyerekeknek rajzol, illetve gyermek lelkületű felnőtteknek.

Jelenleg mesebeli környezetben, vidéken él és alkot.

Góczán BettinaGóczán Bettina

Az Outdoor Kid magazin szerkesztője és egyben a rajzpályázat ötletgazdája, ami nem meglepő, hiszen aktív természetjáróként, kétgyermekes édesanyaként és pedagógusként is érintett.

Hiteles mind szülőként, mind tanárként, és a szerkesztőségből is ő képviseli leginkább azt, amiről az Outdoor Kid tulajdonképpen szól.

Azt szoktuk rá mondani, hogy zöld szíve van.