Rólunk – avagy aktívan gyerekkel

A rólunk helyett természetesen a miért az inkább érdekes. Azaz, hogy miért vágtunk bele. Mi a cél, kinek szól, ilyenek. Változás, bővülés várható, ahogy többen leszünk – apropó, Titeket is várunk a fedélzetre, írjatok, ha vannak kapcsolódó élmények, ötletek, javaslatok –, addig is következzen néhány alaptétel.

Minden bizonnyal Ti is hallottátok már, hogy valaki úgy mesélt fiatalkora aktív élményeiről, hogy addig űzte őket, amíg nem jött a gyerek… utána pedig már nem kezdte újra. Nos, ezen szeretnénk az outdoorkid.hu életre hívásával változtatni. Jó lenne, ha minél többen ráébrednének, hogy már egészen kisgyerekekkel is lehet nagyon aktív életet élni, mozogni, sportolni. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ezzel nem találtunk fel semmi különlegeset, nélkülünk is igen pozitív folyamatok zajlanak – elég csak a babakocsis futóversenyre gondolni a Városligetben 🙂 –, de úgy érezzük, szükség van egy ilyen fórumra. Ha nincs, azt is észre fogjuk venni… 🙂

A másik megfigyelés a kamaszokhoz kapcsolódik, hiszen a „kid” elnevezés ellenére a nagyobbak szülei sem úsznak meg minket. (Sőt, ha eldurvulnak a dolgok, akkor előhozakodunk azzal is, hogy a szülei számára mindenki gyerek marad…) Tény, hogy kamaszkorban egyre kisebb a lelkesedés a szülőkkel közös programok iránt. Az is egyértelmű viszont, hogy egy vadvízi evezés, kanyoning vagy más, kicsit több kihívással kecsegtető program kilátásba helyezése rögtön vállalhatóbbá teszi a hétvégét. Akkor már rögtön nem ciki a szülőkkel menni.

Az oldalon tehát élménybeszámolók, tippek, ötletek, programok kapnak helyet. Örömmel fogadjuk ezeket Tőletek is, szeretnénk egy klassz közösséget építeni, ahol mindannyian jól érezzük magunkat, és ahol még többet tudunk tenni a gyerekeinkért.

Szervezünk saját programokat is, érdemes tehát időnként visszanézni az oldalra vagy feliratkozni a hírlevelünkre.

Gyertek!