Outdoor Kid Card a magazin előfizetőinek

Az Outdoor Kid magazin nyomtatott megjelenését felfüggesztettük. A korábbi kiadó nem kívánja tovább kiadni a magazint, folynak tárgyalások új kiadókkal, keressük a további megjelenés lehetőségét. Amíg a helyzet nem rendeződik, természetesen nem fogadunk be előfizetéseket.

De ha szívesen látnátok a magazint a postaládátokban, kérjük, erősítsétek ezt meg egy előrendelés formájában. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, viszont küldjük az Outdoor Kid Cardot, amivel több helyen kedvezményt vehettek igénybe, illetve néhány ingyenes családi túrát is szervezünk még idén az előfizetőknek/előrendelőknek és családtagjaiknak.

Ha újra megjelenés előtt áll majd a lap, küldünk egy értesítést e-mailben, és akkor még mindig eldönthetitek, hogy valóban meg akarjátok-e rendelni a magazint vagy sem. A döntéstől függetlenül az Outdoor Kid Cardot nyugodtan használhatjátok az év végéig, persze.

Az előrendelésről

Az Outdoor Kid 2016-ban évszakonként (március, június, október és december) jelent meg. 2017-ben egyelőre még nem, terveink és reményeink szerint ősszel visszatér a nyomtatott magazin.

Egy lapszám ára 560 Ft. Az előfizetés (nem naptári éves, hanem négy lapszámra érvényes) díja 1900 Ft lesz, ha újra megjelenik a lap. Az előrendelés természetesen nem kerül semmibe. Viszont kedvezménykártyát adunk minden előrendeléshez, és az Outdoor Kid családi túrákon is ingyen vehettek részt, ahogy korábbi előfizetőink is!

Outdoor Kid CardOutdoor Kid Card

Ha előrendeled a lapot, egy kártyát is küldünk, mellyel 2017. december 31-ig számos túra- és sportboltban, illetve egyéb elfogadóhelyeken kedvezményeket vehetsz igénybe! Az elfogadóhelyek listáját folyamatosan frissítjük.

Az előrendelés menete

Ha az előrendelés mellett döntöttél – amivel nekünk is segítesz, hogy lássuk, mekkora igény van a lapra –, kérjük, add meg az alábbi űrlapon az adataidat (név, postacím, e-mail cím), postázzuk az Outdoor Kid Card kedvezménykártyát, és ha újra megjelenés előtt áll majd a magazin, e-mailben értesítünk. Természetesen minden kötelezettség nélkül, azaz akkor is eldöntheted, hogy végül megrendeled-e a lapot vagy sem.
[contact-form-7 id=”2103″ title=”Előrendelés”]