Outdoor Kid

Hamarosan megjelenik az Outdoor Kid!

Az aktív családok magazinjaként célunk, hogy minél több gyerekkel szerettessük meg a mozgást, minél több családdal ismertessük meg az élményt, amit az outdoor életforma, a gyerekeinkkel együtt átélt kalandok adhatnak. Egyúttal segítséget is nyújtani mindazoknak, akik belevágnának, de nem tudják, merre induljanak.

Első

Outdoor Kid 2016/1

Első, tavaszi lapszámunkban számos olyan dolgot mutatunk be, amit a gyerekek először próbáltak ki: vadvízi evezést, canyoningot, mountaincartot vagy éppen terepsegwayt. Szó lesz tájfutásról, terepfutásról, sőt kutyasportokról is. A szomszédos országok vadregényes tájai mellett a hazai helyszínekről sem feledkezünk meg, túraajánlónk a Káli-medencébe kalauzol, családi kerékpártúránk élménybeszámolója pedig a Tisza-tóhoz. Az adott helyszínekhez kapcsolódóan hasznos tudnivalókat is hozunk, mert nem árt, ha tudjuk, hogy merre járunk.

Ha tetszik a kezdeményezés, már az első lapszámunk is postaládádba kerülhet, 2016. március 31-ig ugyanis bevezető áron rendelheted meg a lapot erre az évre (4 lapszám), 1990 Ft helyett 1490 forintért, az outdoorkid.hu/megrendeles oldalon. (Egy lapszám ára egyébként 560 Ft.)

Több, csak előfizetőink számára elérhető szolgáltatást tervezünk, pünkösdi családi kalandhétvégénk programjait például azonnal 10% kedvezménnyel foglalhatják előfizetőink! (A kedvezmény egy főre vehető igénybe.)

Próbaszám

Outdoor Kid próbaszám

Ingyenes próbaszám

Minden lapszámunk elérhető lesz nyomtatott és digitális formában is. Hogy könnyebb legyen elképzelni, készítettünk egy online (és ingyenesen) lapozható téli próbaszámot. Jóval kisebb oldalszámmal, és nem annyira változatosan, hiszen leginkább a síelésről szól, de azért érdemes fellapozni. Pláne, ha még készültök síelni az utószezonban… 🙂

A téli próbaszámot digitális szolgáltató partnerünk oldalán éritek el: ujsagos-stand.hu

Márciustól pedig az újságárusoknál, túra- és sportboltokban, illetve számos rendezvényen találkozhattok a magazinnal. Akár a postaládátokban is, ha úgy gondoljátok.

Évszakonként jövünk, azaz négy lapszámra számíthattok idén. Mi pedig számítunk Rátok, olvasóként és szerzőként, vagy egyszerűen csak társként a kalandban.

Kalandra fel!

Az Outdoor Kid nem csak egy magazin. Közösséget építünk aktív gyerekeknek, és persze szüleiknek, élménybeszámolókon, programokon keresztül. Csatlakozzatok!

Ha szeretnétek értesülni programjainkról és a magazinnal kapcsolatos újdonságokról, iratkozzatok fel hírlevelünkre!